Відкрилась друга точка в Дніпрі
П'ятого жовтня у Дніпрі з'явилася друга точка «Супкультури» ????
Власники місцевої франшизи все ті ж: Тимур Годжаєв, його дівчина Тома та їхні родини. Про історію супової культури у Дніпрі ми вже писали в наших матеріалах про франчайзі тут.
Тимур і Тома хотіли відкрити у Дніпрі невеличке кафе «Супкультура» зі столиками, але поки що у них з'явився ще один кіоск.
Вулиця Січових Стрільців, на якій вже більше тижня працює нова точка – найбільш топове місце для відкриття свого закладу у Дніпрі. Сюди нещодавно переїхала книгарня «Є» ????, тут розташувалися грузинський ресторанчик Puri Chveni ????, гастро-бар Lumber ????, одна з найкращих міських кав'ярень White Coffeebar ☕ і, звісно, це далеко не все. На Січових Стрільців постійно збирається молодь, яка чекала на улюблені супи ще коли на пустому кіоску була тільки дощечка з меню ????.
До «Супкультури» у невеликому приміщенні півроку намагалася вижити шаурма, але врешті-решт Тимур взяв кіоск в оренду та замінив шкідливий стріт-фуд на корисний ????.
За два тижні хлопець сам пофарбував всередині стіни ????, зробив косметичний ремонт ????, неонове підсвічування ????, замовив авторське меню з дерева та гарний посуд (чорні ножі, білу посудину, аби все виглядало гармонійно) ????.
На новій точці супи подають в два рази швидше ⏲️, ніж на старій завдяки мармітам. Це спеціальні ємності, які дозволяють постійно підтримувати потрібну температуру. Тимур видає своїм гостям суп за 1-2 хвилини, і це дуже оптимізує роботу.
Меню, на відміну від дизайну, у «Супкультурі» на Січових Стрільців не змінилося: в ньому як завжди сирний ????, сочевичний ????, грибний ???? та суп тижня (зараз гарбузовий). Ціна кожного супу – 50 грн. Але ним все не обмежується…
Дніпровська «Супкультура» дуже полюбляє експериментувати, тому у своєму кіоску, крім супів, Тимур вирішив продавати корисні цукерки ????без цукру, комбучу ???? (це такий зелений ферментований чай з жасмином та лимоном) та соус «Хохо». Це суміш халапеньйо та хабанеро ????️. Дуже-дуже гострий соус, Тимур говорить, що в один суп достатньо 2-3 краплі.
Крім того в дніпровській «Супкультурі» з'явились ложки ????з кукурудзяного крохмалю. Через півроку вони розкладаються, тому, використовуючи їх, можна не перейматися за забруднення навколишнього середовища! ????
За розмовою з господарем дніпровської «Супкультури» ми з'їли дуже смачний супчик з сиром та броколі. А ще до нас підійшов хлопець, який виявився крутим кухарем-веганом у пошуках роботи ????????. І поки вони з Тимуром обмінювалися контактами, ми дивилися на стильне неонове підсвічування та вкотре переконувалися в тому, що «Супкультура» – це простір для об'єднання чудових людей!