Одразу 2 стаціонарні точки в Одесі!

Нарешті в Одесі з’явилося дві стаціонарні точки «Супкультури»! ????????????

Це вперше в історії «Супкультури» не франчайзі привчає людей до супів в стаканах, а самі люди просять відкрити їм стаціонарну точку з улюбленими супами ????

Як Андрій Дужак з Одеси все так переграв? Просто створив фудтрак ????. Вже більше року по всьому місту гастролює машина, в якій випікаються стаканчики та готуються супи. До фудтраку Андрія стояли величезні черги на різних ярмарках та фестивалях ????. На Одеському кінофестивалі влітку, супи спробували гості з усіх європейських країн та багато канадців, які були у захваті від однієї тільки ідеї про те, що суп можна з’їсти разом зі стаканом. Більше в Україні немає фудтраків «Супкультура».

Коли клієнтів стало дуже багато, і вони самі почали просити Андрія відкрити хоча б кіоск, він почав шукати приміщення для цеху. Колись чоловік займався альтернативними джерелами енергії, тому він досі дуже обережно ставиться до питань екологічності, дотримання санітарних норм, зручності приміщення.

Стаціонарний цех Андрій шукав півроку, але те, що знайшов виглядає просто фантастично. Цех схожий на сучасне еко-кафе з рослинами в горщиках ????, плазмою на стіні ???? та м’якими диванами. Тут професійна кухня на 40 квадратних метрів, 6 столиків, барна стійка та ціле меню: крім супів ???? є кава, чай та корисні сніданки ????. Наприклад, дуже смачна в одеcькій «Супкультурі» запіканка (рекомендуємо).

Чому це кафе Андрій називає цех? Бо на кухні будуть випікатися стаканчики для доставки ????‍♀їх потім у роздрібні точки (яких в Одесі, мабуть, буде багато), в різні офіси у радіусі 500 метрів та у сам фудтрак.

Одеса – туристичне місто, і у ній дуже багато шаурми ????, бургерів ????та хот-догів????, але здорової альтернативи всьому цьому стріт-фуду до «Супкультури» не було. Андрій сформулював три основні тези, про які розповідає всім своїм гостям:
???? це здоров’я;
???? турбота про екологію;
???? здорові діти.

Ці тези працюють у поєднанні з Андрієвими постійними експериментами: в Одесі вже протестували 11 різних рецептів супів та вперше почали робити мікси: наприклад, найпопулярніший серед одеситів сирно-грибний крем суп.

Сподіваємося, попереду ще більше перемог! Вітаємо Одесу з відкриттям цеху та роздрібної точки на житловому масиві Райдужний.

Адреси точок в Одесі:
???? 1-й Аеродромний провулок 5
???? Левітана 116-Б, ТЦ "Асорті"

PS. А мешканці Таїрового, Черемушків, Совіньйону та центру Одеси можуть куштувати супи завдяки швидкій доставці! ???? ????‍♂????‍♀Супкультура в Одесі співпрацює з бонд таксі, замовляйте також додму чи в офіс на https://eda.bond.od.ua/#soupculture