Корисні деталі : харчова енергетична цінність супів
11.02.2020
Цікаве про Супкультуру
Назва | Ккал | Білки | Жири | Вуглеводи |
Сочевичний | 100 | 5 | 3 | 13 |
Грибний | 56 | 2 | 3 | 6 |
Сирний | 99 | 4 | 13 | 4 |
Бринзовий | 52 | 2 | 2 | 6 |
Гороховий з мигдалем | 47 | 2 | 1 | 7 |
Морква-Тахіні | 23 | 1 | 0 | 4 |
Цвітна капуста-Сир | 54 | 3 | 3 | 3 |
Яблуко-Селера | 33 | 1 | 2 | 3 |
Коренеплід Каррі | 33 | 1 | 1 | 5 |
Гарбузовий | 66 | 1 | 3 | 8 |
Томатний | 51 | 2 | 1 | 8 |
Буряковий | 86 | 2 | 4 | 8 |
Шпинатовий | 106 | 3 | 5 | 11 |
Мексиканський | 190 | 10 | 4 | 24 |
Гаспачо | 83 | 4 | 2 | 9 |
Мультиовоч | 80 | 3 | 5 | 5 |
Брокколі | 25 | 2 | 2 | 3 |
Грушевий | 69 | 2 | 3 | 9 |
Гливовий | 35 | 2 | 1 | 5 |
Буряковий з фенхелем | 47 | 1 | 3 | 5 |
Шпинатно нутовий | 83 | 2 | 4 | 7 |
Білий з моцарелою | 66 | 1 | 4 | 6 |
Зелений борщ | 40 | 1 | 1 | 7 |
Рожевий Гаспачо | 29 | 2 | 0 | 5 |
Хлодник буряковий | 63 | 3 | 4 | 7 |
Таратор | 42 | 2 | 1 | 6 |
Том Ям | 83 | 2 | 4 | 7 |
Харира Мароканський | 89 | 4 | 2 | 13 |
Цвітна капуста з кунжутною олією | 62 | 2 | 4 | 5 |
Гаспачо з кабачків | 25 | 1 | 0 | 5 |
Карамелізована цвітна капуста | 99 | 2 | 8 | 5 |
Гарбуз з фундуком | 132 | 2 | 8 | 7 |
Місо крем | 92 | 1 | 8 | 4 |
Грушка Петрушка | 61 | 2 | 3 | 9 |
Крем по-африканськи | 47 | 1 | 3 | 5 |
Зелені овочі | 45 | 3 | 0 | 9 |
Крем з Кольрабі | 33 | 2 | 0 | 8 |
Огірковий | 44 | 1 | 1 | 7 |
Часниковий з шафраном | 56 | 1 | 2 | 9 |
Каштановий з грибами | 72 | 2 | 4 | 9 |
Капустяний | 57 | 2 | 0 | 12 |
Цибуля сир | 54 | 3 | 3 | 3 |
Баклажановий | 36 | 1 | 1 | 5 |