Корисні деталі : харчова енергетична цінність супів

Назва Ккал Білки Жири Вуглеводи
Сочевичний 100 5 3 13
Грибний 56 2 3 6
Сирний 99 4 13 4
Бринзовий 52 2 2 6
Гороховий з мигдалем 47 2 1 7
Морква-Тахіні 23 1 0 4
Цвітна капуста-Сир 54 3 3 3
Яблуко-Селера 33 1 2 3
Коренеплід Каррі 33 1 1 5
Гарбузовий 66 1 3 8
Томатний 51 2 1 8
Буряковий 86 2 4 8
Шпинатовий 106 3 5 11
Мексиканський 190 10 4 24
Гаспачо 83 4 2 9
Мультиовоч 80 3 5 5
Брокколі 25 2 2 3
Грушевий 69 2 3 9
Гливовий 35 2 1 5
Буряковий з фенхелем 47 1 3 5
Шпинатно нутовий 83 2 4 7
Білий з моцарелою 66 1 4 6
Зелений борщ 40 1 1 7
Рожевий Гаспачо 29 2 0 5
Хлодник буряковий 63 3 4 7
Таратор 42 2 1 6
Том Ям 83 2 4 7
Харира Мароканський 89 4 2 13
Цвітна капуста з кунжутною олією 62 2 4 5
Гаспачо з кабачків 25 1 0 5
Карамелізована цвітна капуста 99 2 8 5
Гарбуз з фундуком 132 2 8 7
Місо крем 92 1 8 4
Грушка Петрушка 61 2 3 9
Крем по-африканськи 47 1 3 5
Зелені овочі 45 3 0 9
Крем з Кольрабі 33 2 0 8
Огірковий 44 1 1 7
Часниковий з шафраном 56 1 2 9
Каштановий з грибами 72 2 4 9
Капустяний 57 2 0 12
Цибуля сир 54 3 3 3
Баклажановий 36 1 1 5